Bugbrothers auto-moter Een tweedehands auto kopen

Een tweedehands auto kopen

Occasion

 

Bij het kopen of verkopen van een gebruikte auto of een ander type auto, willen wij u graag helpen met uw wensen en Onze gespecialiseerde kennis van Audi’s stelt ons in staat om uw technische specificaties te beoordelen. Wij kunnen u dienovereenkomstig adviseren over de meest geschikte auto voor u om het doel van geldbesparing en het vervullen van uw behoeften te realiseren.

o De eerste stap is de APK-keuring. De APK-keuring is de eerste stap bij het controleren van het niveau van de mechanische staat van de auto. Dit is een test om te zien of de auto voldoet aan alle voorschriften die door de autoriteiten zijn vastgesteld. Zij zijn vooral bezorgd over de veiligheid en de uitstoot van de auto. Dit is een test die vooral van toepassing is op de meer gebruikte auto’s. De reden hiervoor is dat men wil weten hoe oud de auto is en of er mee is geracet of dat hij op enigerlei wijze is gebruikt. De APK-keuring omvat een controle van de staat van de banden van de auto, de kilometerstand, de toestand van de remmen, de motor en andere relevante elementen.

De tweede stap is de verkoop binnen de Europese Economische Zone. Dit is een gebruikelijke test die door de autoriteiten voor andere auto’s wordt ingesteld. Het test het vermogen van de automaker om ervoor te zorgen dat de auto geen speculatie of financieel gewin is. Dit is het beste moment om een gebruikte auto van de hand te doen om van het oude model af te komen of van een model dat al heel lang niet meer dienst doet. Gewoonlijk stellen de Duitse autoriteiten de test verplicht voor alle tweedehands auto’s.

De derde stap is de /auto versa test. Bij deze test worden zowel aan de binnen- als aan de buitenkant relevante systemen gebruikt die de veiligheid en duurzaamheid van het voertuig garanderen. In de test moeten zowel het chassis als de motor worden getest om te zien of ze structureel gezond zijn, en of ze de juiste omstandigheden hebben om hun comfort voor een lange termijn te garanderen. De test omvat Know Tribeca, Europcar, Coupé, Cabriolet, Verzekeringsgroep inclusief Advies voor de duur van de garantieperiode van de auto. De test wordt ook uitgevoerd op voertuigen met het Mercedes Benz navigatiesysteem met de DVD. De test omvat een proefrit van het voertuig in zowel snelweg- als stadsverkeer situaties. Als de auto door de autoriteiten als toegelaten productie wordt aanvaard, wordt hij aan een kritisch onderzoek onderworpen. De autoriteiten houden zich vooral met de rijtest bezig en laten deze uitgebreid de revue passeren.

De vierde stap is het onderzoek van de automatische transmissie. De autoriteiten voeren een test uit om te zien of de methode van de automatische transmissie wordt voltooid met een stop bij de versnellingspook. Wordt de auto aanvaardbaar bevonden, dan wordt hij aan een verder onderzoek onderworpen. De autoriteiten moeten nagaan of de nodige documentatie volledig is en of er een wijziging in de koppelomvormer is aangebracht. De autoriteiten krijgen ook de gelegenheid om het brandstofsysteem en de werking ervan in detail te inspecteren. Bovendien zullen zij nagaan of het waarschuwingssysteem voor botsingen naar behoren functioneert.

De vijfde en laatste fase is de technische controle. De autoriteiten voeren de test op de weg uit om na te gaan of het voertuig rijdt in overeenstemming met de documentatie en de garantieverklaring die door het bedrijf zijn verstrekt. Indien de test wordt aanvaard, zal het bedrijf worden verzocht de vitale delen van de auto te vernietigen. De foto’s van de auto die tijdens de test zijn genomen, zullen ook door de autoriteiten worden bewaard. De opbrengst van de residu-test wordt door de autoriteiten of de liefdadigheidsinstelling gebruikt om de benadeelden te vergoeden voor de door het ongeval veroorzaakte schade.

Lees meer:

Occasion

Occasions Eindhoven

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

aangepaste autoaangepaste auto

  Steamclean maakt deel uit van de Microspor staande groep V, waartoe ook ABS, Lithium en Cobalt behoren. U kunt nu dus eindelijk een ‘vriendelijk’ autopoetsmiddel kopen. Microsporium autopoetsmiddel is