Hoe kiest u een touringcarverhuurbedrijf

White bus crossing the alpes​​​ foto

Interieur Luxe

Of u nu een luxe touringcar huurt voor een bedrijfsevenement, bruiloft of evenement om nooit te vergeten, neem geen genoegen met iets dat goedkoop is en niet aan uw wensen voldoet. Neem contact met ons op om uw opties te bespreken. Wij hebben meerdere auto exterieur en interieur detaillering diensten, met inbegrip van aangepaste bekleding, tapijt verven, stoelbekleding stof bestellen, afwijkende kleurenschema’s, POA conversies, Master roestvrijstalen apparaten, concurreren Planetsaided restauratie en vertrek plank controller.

zowel exterieur als interieur bekleding

Voertuigen met hoge prestaties verdienen interieurs van hoge kwaliteit. Wij bieden concurrerend geprijsde cabine en transport diensten, met inbegrip van aangepaste stoelen met verwarmde lederen bekleding, onderpand en observers voor super gelijksoortige auto’s, op maat gemaakte fittingen voor uw leer of abs kunststof bekleding, en restauratie / upgrade service voor 1e en 2e hands rijtuigen.

Wij hebben ook inquire diensten voor 2de handscoachomzetting, keel het opruimen, lik ilase, ingewanden en zonde het betalen, mengselterugwinning, hout het branden, motorbenzine, verhogingskabels en centrale sluitingskits.

De verzekering van de voertuigvoorwaarde

Wij waarborgen elk voertuig tegen om het even welke tekorten één jaar vanaf de datum van afhaling van het klantenadres. Als de gebreken van het voertuig niet vermeld zijn, zal de vorige gratis voor hen zijn. Al deze gebreken worden eveneens kosteloos hersteld indien ze worden vermeld. In het geval dat de bovengenoemde gebreken niet kunnen worden verholpen, dan is de busverhuurder verantwoordelijk voor de betaling van de volledige kilometerstand in de dichtstbijzijnde toekomstige tijd.  Touringcarbedrijf

Verzekering van het voertuig

Eigenaars van voertuigen genieten van een zekere gemoedsrust vanaf de dag dat ze hun sleutels overhandigd krijgen. Wanneer u overweegt een touringcar of bus te kopen, zorg er dan voor dat u een bedrijf inhuurt dat uw voertuig verzekert. Uw voertuig zal worden gecontroleerd en gerepareerd als er een defect is, en een volledige kilometerstand controle zal worden uitgevoerd voor een verdere 12 maanden na de dag van pick-up.

Als u een touringcar huurt bij een gerenommeerd bedrijf, zullen zij normaal gesproken een grondige inspectie uitvoeren. U zou een garantie of een overeenkomst moeten hebben voor een beperkt aantal uren, gratis, voor het gebruik van uw touringcar of bus.

Lopende kosten

Aan het einde van een huurcontract zijn de diensten gewoonlijk inbegrepen in de prijs van het vervoerbewijs. Het kan gaan om onderhoud, brandstof, onderhoud zoals remmen en banden, en als de bus is uitgerust met een aantal zitplaatsen, zijn schoonmaak- en onderhoudsposten inbegrepen. Zorg ervoor dat u controleert of deze items inbegrepen zijn, samen met andere items.

Informeer naar de verzekeringsmogelijkheden voor touringcarhuur wanneer u een touringcar of bus huurt bij een aanbieder. U kunt uw investering ook beschermen door standaard een aanvullende dekking af te sluiten bij een gevestigd, betrouwbaar en gerenommeerd bedrijf.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Post