auto motorolie

 

5w40 olie

Voor zowel nieuwe als ervaren autobezitters biedt 5w-40 motorolie zekerheid en betrouwbaarheid, omdat het zowel in gecontroleerde als ongecontroleerde omstandigheden is beproefd. Als u 5w-40 motorolie gebruikt in een moderne motor met brandstofinjectie, zult u profiteren van betere prestaties en minder storingen aan onderdelen.

Motorolie groepeert elk basismetaal, en de volgorde waarin ze over de motor worden verdeeld. Hoe meer overbrengingsverhoudingen uw motor heeft, hoe meer versnellingsbakolie hij nodig heeft. De optimale verhouding versnellingsbakolie/versnelling is in de meeste gevallen 2:1. Als de fabricage specificaties van uw automotor geen 5w40 zijn, dan moet u 5w-30 motorolie gebruiken. Het zwaardere gewicht van de olie zal ook leiden tot betere prestaties. Als u 5w30 gebruikt, moet u olie van 20, 30 of 40 gewicht vervangen om optimale prestaties te garanderen. Er is een speciale synthetische basisolie, ATechLink Extended Wash, die ongeveer 100 pond zwaarder is dan conventionele basisoliën en betere prestaties biedt.

Wat tandwielolie betreft, moet u altijd dezelfde klasse motorolie gebruiken als uw auto nodig heeft. Als je een auto shop, cabine of vrachtwagen monteur bent, moet je altijd synthetische gear lube gebruiken. Synthetische versnellingsbakolie wordt toardoarily vervaardigd door de specialisten van Mega Power. Mega Power produceert al meer dan 15 jaar synthetische tandwieloliën. De producten van Mega Power worden gebruikt door vele grote wagenparken, overheidsinstanties, en staats-, federale, enaler programma’s. Ze worden ook op grote schaal gebruikt in verhuur- en vlootvoertuigen. Fleet oplossingen helpen wagenparkbeheerders om voertuigen betaalbaar en efficiënt te beheren. De producten van Mega Power zijn volledig biologisch afbreekbaar en milieuvriendelijk. Ze produceren drie waardevolle soorten polymeren, een smeermiddel en een bio-herstelmiddel, zonder schade aan het milieu.

Mega Power automaten maken gebruik van bio-isomeer technologie om de motorolie niet giftig te maken, door gebruik te maken van gezeefde krenten en plantaardige olie. Zorg echter voor het juiste niveau van reinigings- en corrosieremmers om aantasting van koolstoffen of ongewenste voorvallen te voorkomen. U dient een olie en filter te gebruiken met een platina binnenbekleding, die zorgt voor een hoog cetaangetal en een betere filterafscheiding. Mega Power beweert dat bij gebruik van hun producten, u zult ervaren:de zekerheid dat de niet-toxische, eco-vriendelijke aard van hun producten; Mega-P zet voedsel op tafel, terwijl je rijdt! herstel van hoge kwaliteit en waarde; Mega-power producten gaan langer mee dan conventionele smeermiddelen efficiëntie en lagere kosten bij het onderhoud van voertuigen

ongelofelijke besparingen; als je bedenkt dat eenvoudige routine-olieverversingen meer kosten dan traditionele motorolieverversingen! in te springen op Mega Power – 5 manieren hier dat Mega Power anders is dan “Big Oil”uw voertuig langer te laten meegaan en meer kilometers te laten maken Bescherming  van het milieu en vermindering van verontreiniging en van de opwarming van de aarde Verhoog de brandstofefficiëntie – dat is hoe Mega Power aan zijn naam komt! Ombouwen en segmenteren van motoren om ze op een ander olietype of -mengsel te laten lopen Verhoog en verbeter de paardenkracht, de prestaties, het brandstofverbruik en de motorbescherming van 35.000 mijl Verlengt de levensduur van de motor, en dat wordt rechtstreeks toegeschreven aan de lagere viscositeit en efficiëntere motoroliën Lagere, geplande onderhoudskosten – slechts 5 minuten voor de Mega-P bij elke olieverversing!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Post