Banden en systemen voor gegevensverzameling

Race karting

Voordat de racebanen werden gebouwd, was racen beperkt tot auto’s. Daarom moesten de banen erg groot zijn, zodat er honderden auto’s op konden. Racen gebeurde nu op “verharde” banen, maar deze hebben veel promotorgeld nodig, waardoor een dubbele hiërarchie ontstaat, een grass roots systeem, waarbij het grass roots systeem top-down, top-down moet zijn. grass roots systeem.

Hoewel het moeilijk is om een volledig open systeem te hebben, is het mogelijk om manden te gebruiken om de auto op het asfalt te wiegen. Deze systemen worden “banden” genoemd of je vindt ze als “banden”, afhankelijk van het circuit.

Baan lay-out – de baan is verdeeld in een groot aantal secties, met elke sectie met zijn eigen snelheid element. Je hebt bijvoorbeeld 3 remmende bochten, dan 2 gevleugelde secties (meestal 2 korte), en dan een lange rechte lijn. De meeste circuits zullen vlak zijn, hoewel sommige erg variabel kunnen zijn, zoals de ZandvoLM. De beroemdste is de Mille Miglia en de stenen zijn strooisel in de race.

In het algemeen kan een circuitsysteem uit verschillende magische circuitsystemen bestaan. Je kunt bijvoorbeeld gegevens van veel verschillende circuittypes verzamelen en ze dan allemaal samenbrengen in één checklist. De TCM van de Bestuurder kan vooraf in een voertuig worden geïnstalleerd of op een bestaand voertuig worden gebouwd; het is echter hoofdzakelijk een monitor en een apparaat van de gegevensaanwinst, dat u toestaat om informatie van uwTRACmechanic te verzamelen. Sommige van de meer gesofisticeerde TRAC mechanicasystemen stellen de bestuurder in staat in te grijpen en/of instructies te geven voordat de bestuurder de remmen bedient. Tegelijkertijd kunnen de gegevens die door de TRAC worden geregistreerd later worden gebruikt om de ernst van de fout te bepalen en aanslagen voor individuele voertuigen in te stellen.

Hoewel de meeste mensen de voorkeur zouden geven aan een instrument dat eenvoudigweg biedt, zijn de TRAC-systemen duurder, maar zij bieden talrijke voordelen. Naast de informatie die kan worden verzameld en weergegeven, biedt TRAC het extra voordeel dat het de bestuurder kan waarschuwen voor elk potentieel gevaar. Als een bestuurder bijvoorbeeld met hoge snelheid de bocht ingaat, zal het systeem voor extra tijd voor de bocht voorlopige reminformatie geven en de bestuurder in staat stellen tijdelijk de controle over het voertuig over te nemen. Deze extra veiligheid is te danken aan het feit dat de gebeurtenisgegevens in real-time worden verzameld en de bestuurder de extra visuele informatie verschaft die hem in staat stelt adequaat te reageren.

De verschillende onderdelen van TRAC- en data-acquisitiesystemen variëren naar gelang van het type voorval, maar bijna alle onderdelen hebben dezelfde algemene kenmerken. Alle gebeurtenisgegevens van het systeem worden automatisch verzameld en opgeslagen in de personal computer van het voertuig. De gegevens kunnen ter plaatse door een deskundige worden geïnterpreteerd, maar een TRAC-technicus kan op verzoek meer gedetailleerde informatie bevestigen en verstrekken.

Hoewel duurder dan standaard productiegegevens-acquisitie-apparatuur, zijn TRAC-systemen een waardevolle aanwinst in geval van een noodsituatie waarbij u onmiddellijk hulp nodig hebt.

Lees meer

Kart shop

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Post

RijscholenRijscholen

  Het biedt een veilige, uitgebreide rijopleiding met inbegrip van de noodzaak om in verschillende omgevingen en omstandigheden te rijden, de rijwetgeving te begrijpen, alle verkeersborden en -regels in acht