Een tweedehands auto kopen bij een dealer

Autobedrijf Zoetermeer

Een universele autohandelaar houdt zich gewoonlijk niet bezig met alle merken en modellen van auto’s. Zij zullen hoogstwaarschijnlijk slechts een paar automerken voeren, maar zullen eerder gebruikte auto’s of lease-auto’s aannemen. Zij zijn eerder verbonden met een bepaald automerk dan een merkdealer dat is. Deze autodealers “bezitten” andere automerken, maar zijn niet verbonden met een specifiek autobedrijf. Op hun beurt worden zij niet aansprakelijk gesteld voor kwaliteitsproblemen, met inbegrip van productgebreken.

In tegenstelling tot het kopen van een auto bij een merkdealer die zich specifiek met dat merk auto bezighoudt, heeft het kopen bij een onafhankelijke dealer bepaalde risico’s. Een tweedehandsauto kopen bij een dealer met een beperkt of onbestaand netwerk van onderdelen- en servicecentra kan op termijn problemen opleveren. Deze risico’s omvatten, maar zijn niet beperkt tot, trage Turn Express doorlooptijden, defecte onderdelen door gebrek aan onderhoud als gevolg van een gebrek aan onderdelen en/of het onvermogen om een defect onderdeel onmiddellijk te vervangen als gevolg van een overgang van een autofabrikant naar een minder populaire merknaam. Het derde risico is onvoorzienbaar. Gewoonlijk maken kopers geen proefrit met de auto of inspecteren zij het voertuig niet visueel vóór de transactie. Bovendien, als de koper een probleem heeft met het voertuig, is er geen doorlooptijd voor de fabrikant om het probleem te verhelpen of het voertuig te vervangen.

Illegaal verkregen voertuigen worden vaak verkocht als authentieke maar gestolen voertuigen. Tenzij u een tweedehands auto koopt bij een gecertificeerde dealer, kunt u er niet van op aan dat uw auto klaar is voor de weg. Als hij niet voldoet aan de normen van de fabrikant, kan hij worden geïnspecteerd en gerepareerd door een niet-gekwalificeerde gecertificeerde monteur, en als “nieuw” worden verkocht aan een nietsvermoedende klant. Autodealers zijn bedrijven met een gevestigde reputatie en de meeste kopers zijn tevreden met de huidige faciliteiten en diensten. Als deze kopers illegale goederen zijn, dan wil de koper misschien een auto kopen via een meerutionele weg. De aankoop van een auto van een illegale vreemdeling die zich voordoet als burger, zou zowel voor de kopers als voor de dealers een ongemak betekenen.

Als u overweegt een auto te kopen via een vreemde, stel uzelf dan deze vragen. Gebruik uw beste oordeel. Ben je over twee weken in South Carolina? Zo niet, zoek dan uit waarom. Ze kunnen geen goederen leveren zonder een bijbehorende opslagplaats. Heeft u een autopound of een autoveilingfaciliteit in uw buurt? Hebt u het online aankoopproces van een voertuig nagekeken? De meeste bevatten verschillende opties van documentaties om de privacy van de klant te beschermen. Bent u een D.I.Y. type, of wilt u dat iemand anders uw transactie uitvoert? Wat is uw maximale maandelijkse score? Sommige faciliteiten hebben maandelijkse opwaarderingen van uw krediet met extra voordelen voor een langere termijn. Wat is uw maximale maandelijkse bedrag om rekening mee te houden? Wat zijn uw kosten? Sommige leasingcontracten beperken het aantal afgelegde kilometers, de snelheid of de oppervlakte, vereisen grote aanbetalingen, eisen de aankoop van een voertuig dat in gebruik is of verkocht wordt. Bent u een goede kandidaat voor de autokoper korting programma? Sommige hebben upfront vergoedingen en percentage daarna dat u niet zou willen dekken. Informeer naar de walk-around inspectiefaciliteit. Sommige hebben standaard inspecties en aankoopformulieren die u kunt gebruiken.

Nu bij de dealer, weet u dat u werkt met een gerenommeerde organisatie. U bouwt een relatie op en biedt een kwaliteitsvoertuig aan u en uw familie. Bij de meeste dealers kunt u uw voertuig de vorige dag al inleveren. Dit zal u helpen vergeten over het oude voertuig en maak ruimte voor uw nieuwe aankoop.

Er zijn vele potentieel defecte apparaten en defecte onderdelen en diverse items aan elk voertuig door de vele jaren geschiedenis. Het is bijna onmogelijk om een gloednieuw, nooit gereden, voertuig met garantie te vinden. Alle tweedehands voertuigen worden geleverd met een beperkte garantie tegen defecten, maar het is relatief veilig om aan te nemen dat deze auto’s een vorige eigenaar hadden die een soortgelijk incident of situatie had die een mechanische fout, een mechanisch defect, een defect aan een onderdeel veroorzaakte. Het is veel veiliger om aan te nemen dat zolang het voertuig werkt, het waarschijnlijk eerlijk is.Na het vele malen doorlezen van het aankoopproces van een voertuig, als u niet tevreden bent met de informatie die u wordt gepresenteerd, als u het gevoel hebt dat de cijfers en informatie alle kanten opgaan of logisch of verwarrend zijn, als u het moeilijk vindt een duidelijk antwoord te krijgen over een bepaald item, als u zich ongemakkelijk voelt bij het gevoel opgejaagd of onder druk gezet te worden in het proces, dan zou ik me niet helemaal veilig voelen over het kopen van uw droomauto. Als je vrienden hebt die al eerder auto’s hebben gekocht of geleased, vraag hen dan om aanbevelingen. Echter, de buy here pay here fase heeft gekregen om zo slecht of slechter als veel mensen zouden veronderstellen zijn.

Lees meer

APK

Garage

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Post

aangepaste autoaangepaste auto

  Steamclean maakt deel uit van de Microspor staande groep V, waartoe ook ABS, Lithium en Cobalt behoren. U kunt nu dus eindelijk een ‘vriendelijk’ autopoetsmiddel kopen. Microsporium autopoetsmiddel is