Hoe koop je een elektrische skelter?

Kart shop

Wat voor soort skelter wil je kopen?

Wil je een elektrische skelter kopen, een nitro buggy, of een 4WD skelter? Dit zijn het soort vragen dat je gesteld wordt op elke website die gebruikte skelters te koop aanbiedt. Het is een feit dat keuze uiterst belangrijk is, omdat je niet altijd kunt vertrouwen op wat je andere familie en vrienden zeggen. Zij vertellen u misschien dat zij de eigenaar zijn van een gele skelter op gas, waarvan nitro of 4WD de prestatiegerichte skelters zijn. Wat je wilt horen is, dat ze een “gas” gokart hebben gekocht, niet noodzakelijkerwijs een “nitro” of 4WD .

nitro buggy’s zijn zoals traditionele go-karts, met nitro vulling in plaats van aucket. Nitro skelters zijn gebouwd met interne verbrandingsmotoren en zijn lichter dan de standaard skelters die bij ATV Dealers worden verkocht. Dit maakt ze gemakkelijker te rollen en om ze gemakkelijker te rijden op, maar kom op, wat zijn de kansen van je uit bed om 6 uur ‘s morgens, zodat u kunt gaan en deze dingen te testen? Bedenk ook dat, ook al zijn ze gebouwd met interne verbranding, er gemakkelijk aan te werken is.

Afgezien van de tijdsfactor, die ook moet worden meegerekend, moet men zich ook afvragen of ik hem zal gebruiken bij aquaplaning of ICE? Dit is natuurlijk een terechte vraag, die van tevoren te voorspellen was. Het feit dat u geen lijnvliegtuig chartert om de auto weg te halen, is ook een terechte vraag. Als de fabrieksgarantie afloopt terwijl u hem gebruikt, kunt u dan een verlengde garantie krijgen? Dit is ook een geldige zorg, vooral gezien het feit dat veel uitgebreide garanties hebben clausules plaatsen beperkingen op wanneer u uw voertuig kunt repareren. Men moet ook informeren naar de beschikbaarheid van after-market onderdelen.

De beste manier om uzelf voor te bereiden op de aankoop van een go kart, ongeacht het merk of model, is door minstens één of twee reparatiebedrijven te bezoeken. Als u reeds hebt bepaald wat voor voertuig u wilt kopen, zal het werken via een reparatiewerkplaats weinig aan het toeval overlaten. Als u reeds hebt bepaald welke kleur (of verf) u op de go kart wilt, zal het veel eenvoudiger zijn om naar een winkel te gaan die die specifieke kleur verft.

Dit is vooral waar als de winkel al een voorraad van verf bijpassende soorten voor het specifieke model dat u wilt kopen heeft. Stoppen door een paar verf winkels zal een heleboel winkels die kleurmonsters om ervoor te zorgen dat de kleur die u wilt schijnt met gemak. Een ander belangrijk punt om te onthouden is, buiten verf banen zijn een andere optie. Afhankelijk van waar je woont, kan het hebben van een aangepaste verf baan gedaan buiten ofwel regen afstotend (waterafstotende wax) of UV behandeld om te helpen opstaan tegen schadelijke stralen van de zon waardoor de levensduur van de verf baan.

Om af te ronden, beginnen bij een grote carrosseriebedrijf zoalsBioFlow furrowave en vervolgens naar een kleine reparatiewerkplaats voor een korte tijd zal een meer op maat gemaakte paint job opleveren dan als je hoofd rechtstreeks naar een dealer. Andere dingen om te overwegen is of de winkel zal doen een true-to-size paint job met behulp van hoge druk spuiten voor een intensieve detail job. Als dat geen optie is voor uw carrosseriebedrijf, dan kan een spuitcabine met visuals meer geschikt zijn voor uw behoeften. Houd in mening, dat om het even welke tijd die in een kleine reparatiewerkplaats wordt doorgebracht uw monetaire besparingen zal maximaliseren.

Lees meer

Race Kart

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Post