Plymouth and feller in the Country

close-up versnellingen van automotoren. - versnellings bak stockfoto's en -beelden

Kraaier en feller op het platteland

Als je wilt dat je auto sneller loopt zonder echte problemen, dan is er maar één oplossing: koop een superschroevendraaier en leer er alles over. Schroevendraaiers kunnen worden gesmeed of bewerkt en voor je het weet heb je je eigen middelen om aan je eigen auto te werken in het comfort van je eigen werkplaats of huis. Dat is wat we jaren hebben gedaan.

Een voordeel van schroevendraaiers is dat ze een echt krachtig alternatief zijn voor andere reparatietools. Bijvoorbeeld, eenvoudige andx bolt studdriver vervangende boutpunten vervangende dwarsbalken, Mickey Thompson-motoren, basispakkingen, digitale nokkenassen, radiaalbanden, runflat- en hoofdlijnbanden voor vrachtwagens zijn slechts enkele van de producten die u bij ons kunt krijgen. U kunt ook verschillende soorten epoxy- of stud-compoundvullers bestellen, die op hun plaats worden vergrendeld, pakkingen van het maatstaftype, tegenzuigende diesels, brandstofpompen en basisverf.

Met al deze spullen hoef je je geen zorgen meer te maken over het vinden van items om oude te vervangen. U kunt ze eenvoudig bestellen en wij zullen uw bestellingen uitvoeren. Al deze spullen zijn verkrijgbaar bij gespecialiseerde Engelse vrachtdistributeurs door het hele land en we hebben distributeurs over de hele wereld.

Plymouth werd in 1953 gelanceerd door Davidhesive Co. De fabriek had 20 werknemers en bedient op dat moment het hele land en alle 50 staten. Davidhesive werd populair vanwege de gemakkelijke manier waarop het bedrijf werkte. Ze waren in staat om hun full-size banden, halve maten en herenbanden allemaal in dezelfde fabriek te produceren.

Naarmate de jaren verstreken, diversifieerde het bedrijf in verschillende bedrijfstakken. Ze begonnen met de aankoop van andere producten en in 1960 breidde de inkoop zich uit naar het gebied van consumentenelektronica. In de jaren 90 ging het bedrijf echter terug naar alle producten op alle gebieden. Hun fabrieken waren in staat om de basisproducten voor consumentenelektronica te produceren, zoals CDJ's, DVD's, VHS en TVR's en ze werden beroemd in de maakindustrie.

Een elektronische bandendemonstratie met behulp van een softwaresysteem om bandenslijtage aan te tonen.

Veel gerelateerde bedrijven die dezelfde producten vervaardigen, evenals de originele productieapparatuur, hadden enkele naamsveranderingen ondergaan. Dus in 2004 ging het bedrijf door en fuseerde met Sumitomo Tyres en deze producten werden geproduceerd onder de naam gewoon Tennessee.

P-plaat, een volledig aluminium constructie die meestal wordt gebruikt voor grote voertuigen zoals personenauto's en vrachtwagens.

TireTech, LC 600, een technisch en technologisch onderzoeksbedrijf in Japan.

UQ9 zal beschikbaar zijn op internet en zal de mogelijkheid hebben om rechtstreeks met klanten over de hele wereld te handelen.

Aangezien er al zoveel bandenbedrijven op de markt waren, moet het bouwen van de Forgestar F1 R-banden een hele uitdaging zijn geweest. Dus hebben ze opnieuw een gedurfd en eenvoudig idee bedacht, waarom niet de beproefde Repeat-bedrijfsformule toepassen om hun eigen producten te bouwen, aangezien het al is gedaan en vertrouwen?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Post

Auto WrappenAuto Wrappen

Zorg ervoor dat de winkel Gas-Stainless Grease gebruikt als basis voor hun verf, want het is een zeer goed smeermiddel en zal uw verf beschermen tegen elke vorm van slijtage.