rijinstructeur

ZZP  rijinstructeur

 

Wat vind je leuk aan je baan als rijinstructeur?

Ik vind het heel leuk om mensen te helpen, net zoals ik dat voor mezelf doe. Er zijn klanten die ik erg leuk vind om te helpen en de opwinding in de kamer op te voeren. Het is fijn om nieuwe mensen te ontmoeten en deze ervaring met hen te kunnen delen.

Hoe is je telefoon? Heb je een computer als je die niet hebt?

Mijn telefoon lijkt erg op de mijne. Ik heb een paar verschillende computers, maar met mijn telefoon ben ik altijd verbonden en klaar. Zodra een klant me de OK geeft of als ze klaar zijn, typ ik waar ze op wachten of wat dan ook. Dan stuur ik ze eropuit om het op te halen. Ik heb een prepaid mobiele telefoon waarmee ik altijd verbonden kan zijn zodat we zaken kunnen doen.

Heb je de meest actuele rijopleiding bij jou in de buurt?

Ons team verbetert elke maand gebieden. Wat betreft waar ons team nu aan werkt, hebben we het 355 Thing voor circulatie in de niet-afgesloten gebieden BUITEN dowsease. We werken samen met de sheriff van Denver om Weinholzer een brief te sturen omdat ze ons helpen de gekwalificeerde technici te verbeteren.

Wat is uw minst favoriete mobiele telefoonservice in uw stad (bijv. T-mobile)

Ik werk met veel plezier voor mezelf en de klanten. Het is leuk om nieuwe mensen te ontmoeten en zulke simpele dingen uit te werken; dat soort zaken die het verschil maken in de dagelijkse gang van zaken op school.

Wat is je favoriete maaltijd?

Ik hou echt van een mooi stukje vissen. Het geeft me een doel en voldoening. Zie je, ik ben gepensioneerd en woon ongeveer zo ver van plaatsen als je kunt krijgen. Ik geniet van eenvoudig voedsel, met grote hoeveelheden eetbare items. Natuurlijk bereiden we bijna wekelijks een heerlijk diner.

Wat zeggen je vrienden over jou?

Mijn vrienden noemen me oma, jij bent met de huiskamer, en het is een eer om door haar te worden genoemd.

Wat zou jouw droomauto zijn?

Ik ben altijd een beetje een redneck geweest, dus mijn droomauto zou een tweedeurs Chevy moeten zijn met een grote kofferbak.

Wat is je grootste ergernis geweest?

Als je 's ochtends een afspraak hebt, is het de taak van oma om je wakker te maken en je naar de volgende stap te brengen. Geen fan van limousinediensten, ik schrik alleen al van het idee!

Hoe gaat het met je geheugen?

Ik heb de neiging om mijn auto 304 bochten te starten voordat het licht op groen springt.

Wat is je favoriete onderdeel van het lesgeven in autorijden?

Sinds ik me kan herinneren, ben ik dol op auto's en nu ik een gezin heb, vind ik het leuk om ervaringen te delen en mensen te helpen die liefde te krijgen door de vaardigheid van een bestuurder te zien door middel van een voertuig.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Post

Auto WrappenAuto Wrappen

Zorg ervoor dat de winkel Gas-Stainless Grease gebruikt als basis voor hun verf, want het is een zeer goed smeermiddel en zal uw verf beschermen tegen elke vorm van slijtage.