Teuns® Paint Sealer

Lakverzegeling Breda

 

Teuns® Paint sealer bevat speciale oppervlakte- en inkapselingstechnologie inkten die uw lak beschermen tegen de schadelijke effecten van zure regen, ijs en sneeuw. Het unieke systeem creëert een chemische barrière tussen het lakwerk en de verontreinigingen. Wat voor weer het ook is in uw regio, de lakbeschermers zorgen voor het lakwerk van uw auto.

De lakbeschermers beschermen de lak letterlijk tegen zichzelf. Ze bedekken en beschermen individuele lakdruppels die anders in contact zouden komen met de lak en deze er verbleekt, versleten en bekrast uit zouden laten zien. De hoogwaardige, duurzame, waterbestendige en UV-beschermers brengen de glans van de auto eindelijk te voorschijn.

De sealers bieden een dunne, witte smerende laag tussen de lak en de carrosserie van de auto, waardoor het aantal verontreinigingen dat in contact komt met de lak tijdens het spuiten en wiel valeting wordt verminderd. Dit komt ook door de beschermende, UV-beschermers die het Teuns® merk gebruikt, als resultaat blijft de auto er strak uitzien, zelfs terwijl hij beschermd is.

Omdat lak van wielen maar eens in het jaar wordt gespoten, is het Teuns® merk trots dat hun reeks Teuns® Wheel Valeting Products ideaal zijn voor autobezitters die alleen hun lak willen laten reinigen in plaats van hun auto opnieuw te moeten spuiten. Het kleine flesje is gevuld met een reinigende oplossing die antistatische eigenschappen bevat en veilig en efficiënt vuil verwijdert van krappe, lastige plaatsen, en deze achterlaat met een schone, glanzende afwerking.

Het Teuns® merk maakt voornamelijk gebruik van een galerijsysteem, waardoor er geen vaste stoffen achterblijven en de ontvetter, shampoo en polish allemaal in dezelfde container worden gecombineerd. Dit is uiterst handig als uw auto zwaar vervuild is. De producten kunnen ook worden gebruikt op rubber, vinyl en lederen onderdelen van de auto, maar dan is wel wat extra voorzichtigheid geboden.

Ervoor zorgen dat uw auto er goed uitziet is van groot belang. Wanneer u de uitgaven dit soort geld, het minste dat je verwacht is voor uw auto om goed te kijken en schitteren. Sprankeling is wat maakt een auto aantrekkelijk en u wilt wanneer u rijdt het. Het kopen van Teuns® lakverzegeling is geformuleerd om te zorgen voor dat kleine klusje en laat uw auto er geweldig uitzien.

Met een probleemloos systeem dat gemakkelijk te gebruiken is en ontworpen om uit te betalen, houden Teuns® lakverzegelingen uw auto er glanzend en aantrekkelijk uit.

Lees meer:

Autobekleding

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Post